Altafulla ja ho té tot preparat per Sant Jordi

Aquest diumenge, més de 20 parades es podran trobar a l'Espai Firal del Marquès de Tamarit
Imatge d'arxiu de Sant Jordi a Altafulla | BaixGaiàDiari.cat

 

Aquest diumenge 23 d'abril, dia de Sant Jordi, 24 parades s'instal·laran a l'Espai Firal de Marquès de Tamarit d'Altafulla per celebrar la tradicional Fira de Sant Jordi, que estarà oberta de deu del matí a vuit del vespre. Com cada any, l'Ajuntament, les entitats locals i els partits polítics es trobaran a la fira per commemorar una Diada de Sant Jordi amb un ampli programa d'activitats i les signatures de diferents autors locals.


Algunes de les activitats que es podran viure durant aquesta diada seran representacions de titelles a càrrec de Mans per l'Acció Solidària, que es podran gaudir, matí i tarda, tallers per la canalla de la mà del Col·lectiu d'Artesans, també durant tot el dia. A la una del migdia, els Castellers d'Altafulla aixecaran un pilar, i a la tarda hi haurà l'actuació «Música Urbana», a càrrec del grup de rap LMR, també a la tarda, Altafulla Bloc actuarà en directe i hi haurà un berenar per la canalla.

 

Diversos autors locals com ara Víctor Centelles, autor del còmic 'Qui és ningú?, Luis Lorenzo, autor del llibre 'Levanta y anda en la India rural', Carlos Terrón, autor del poemari 'Tècnica Mixta', Hye Young Tu i Núria Vila, autores del conte '#PlayGaudí', i Joan Carnicer, autor d''A la independència pel sexe', seran a la fira de Sant Jordi per signar les seves obres. També hi serà el Centre d'Estudis d'Altafulla, que dissabte 22 d'abril, a les vuit del vespre, presenta el número 41 dels 'Estudis Altafullencs'.

 

 
Comentaris

envia el comentari