Torredembarra es gastarà més de 13.000 euros en dos plens aquest dijous

El consistori celebrarà la sessió corresponent al mes de febrer i el ple extraordinari pel cas Lluís Suñé
Dos plens en un sol dia, aquest dijous a Torredembarra | Gerard Recasens.

 

Torredembarra celebrarà aquest dijous la seva sessió plenària corresponent al mes de febrer. Mitja hora abans, però, l'Ajuntament torrenc acollirà una altra convocatòria, el ple extraordinari sobre l'anomenat cas Lluís Suñé, acusat de punxar de manera il·legal durant 4 anys la llum del seu negoci privat. El regidor del govern ho ha negat, però Ciutadans, Avui Democràcia i el Partit Popular n'han forçat la convocatòria.


El ple sobre Lluís Suñé durarà 30 minuts, ja que està convocat a les 17.30 hores i mitja hora després se celebrarà el ple ordinari, a les 18.00 hores. Segons fonts del govern de Torredembarra, es va proposar a aquests 3 partits que en comptes de celebrar un extraordinari, el debat sobre el cas Suñé s'inclogués com un punt més de la sessió ordinària, però s'hi van negar.

Tots els regidors de l'oposició i tres del govern cobren per assistència als plens. Això vol dir que rebran 550 euros per aquest ple de mitja hora amb un cost total per a les arques públiques de 6.050 euros. Però no només això, sinó que tornaran a cobrar 550 euros per al ple convocat a les 18.00 hores i 150 euros per assistir a la comissió informativa prèvia. En un sol dia, doncs, guanyaran 1.250 euros, més que la majoria de regidors del govern de Torredembarra.
Comentaris
dm
Quina vergonya de Ciutadans, PP i Rosa Maria... Marxeu cap a casa, lladres!
13
losiluro
Que cara más dura tiene Toni Cruz... que alguien cuente cuando pidió un móvil y cobrar más...
2
raul
Estos de Ciudadanos esperemos que las próximas elecciones ja no podrán engañar mas a la gente y se queden en su casa porque son unos XUPOPTEROS y están aquí para pillar única exclusivamente para eso , además de ser unos ineptos que aprovecharon el tiron del anti- independentismo .
3
roger
Ciudadanos patéticos, una imagen vale mas que mil palabras . mirarlos
2
Manel
Des de bon començament ja se'ls hi va veure el llautó a C.s, q dir d la Rosa Ma Guasch, no se ja quants anys xuclant d la mamella, idem la pepera, a aquests ultims no cal ja ni parlar-ne, lo seu es pillar. En fi, una vergonya! Els q els votan no estan exents d culpa, llastimosament.
12
Maripuri
La sra.Guach chupando de mamella más de 30 años ,después su hijo y el periódico local pagado de la arca municipal ...en fin .Suñé y Solé y la otra señorita que iba bebida . ¿No hay por donde cogerlos
11
Jaume
La convocatoria de "Ple Extraordinari" es un dret que te l'oposició, i es demanda quan l'equip de govern s'amaga per no respondra a una fets, en aquest cas per puntxa directament la correct de la xarxa, que segon sembla va fer el Regidor Lluís Suñe, un fer que el nega, pero fins ara no aportat cap res en el ser favor no més es limita ha negar el que ha sortit a la premsa. L'alcalde al igual que va fer en el cas del regidor J. Solé o el de la regidora Clara Solivella ha amagat el cap sota l'ala.
16
RTV
No es tracta de si tenen dret o no a un ple extraordinari, la qüestió es que poden incloure en l'ordre del dia i fer tot en un ple ordinari pero ara arriba el Carnaval i s'han de pagar el Vermuts jajaja. Lo de cobrar 550€ per ple s'aprova al cartipas municipal, és una pena pero és aixi
7
Xisco
RTV: E el passat l'alcalde i el Regidor Suñe no van voler contestar les preguntes que li van fer des de CiU, ha intentat per tots el mitjans passar de "puntetes" hi ara es lamenten que es demani un ple Extraordinari? L'oposició ha de fer servir els mitjans que la llei empara, ara bé si aquest REGIDORS qüestionats haguessin actuat bé, aquest ple no s’hagués demanat mai.
10
Visca la Terra
i més que la majoria de treballadors en un mes.
1
Un torrenc que paga.
El que es vergonyos es el Suñe, quatre anys xupan la llum sense paga, I pel seu negoci I encara es fa la víctima, noi cap a casa!!!
7
Lluis
Aixo no es lo que amb votat,aquestes actituts no están creadas per gent responsable i que tocan de peus a terra,después volen que sels respecto i escolti quant parlen i demandan. Nomes amb aixo demostren lo que son i lo que fan,,
0

envia el comentari