Se suspèn el ple extraordinari sobre Lluís Suñé per un document que podria acreditar un deute

El document hauria arribat als regidors des de la bancada del públic | En el document es parla d'un deute de més de 4.000 euros

Ple extraordinari mogut el que s'ha viscut aquesta tarda a Torredembarra per tractar el possible cas de frau elèctric del regidor de l'Ajuntament de Torredembarra, Lluís Suñé. El ple s'ha iniciat a l'hora prevista i els regidors de l'oposició han pogut exposar el seu argumentari davant la causa a tractar al ple. Tot i així, durant el transcurs de la sessió extraordinària, des de la bancada del públic s'ha volgut fer arribar a la regidora de Convergència, Anna Magrinyà, un document que, finalment, ha arribat a Núria Gómez. Un fet que ha fet que la regidora del Partit Popular demanés un recés de cinc minuts, per analitzar el contingut del document en qüestió.

 

 

Durant el recés, els disset regidors s'han reunit al despatx de l'alcalde torrenc, per tal d'analitzar el document que s'ha filtrat durant el ple en què, segons comprén l'escrit, s'acreditaria que el regidor Lluís Suñé reconeixia, a data d'1 d'octubre de 2014, un deute de més de 4.000 euros a Endesa. Durant la reunió, els diferents regidors han intercanviat opinions i han discutit sobre el fet i, posteriorment, s'ha decidit suspendre el ple per unanimitat.

 

L'alcalde torrenc, Eduard Rovira, ha explicat que el fet sobrevingut ha trastocat l'argumentari que tenia preparat per al ple extraordinari. I és que, aquesta novetat, que ara caldrà analitzar amb deteniment, podria fer canviar-ho tot. Tot i així, després de les novetats aparegudes al ple, els regidors de l'ABG han decidit abandonar la sala de plens i no assistir al ple ordinari.

 

Els regidors de l'ABG no han continuat a la sala de plens després de la suspensió de la sessió extraordinària | Gerard RecasensComentaris
Torrenc
Hi haurà querella?
1
jo
I tant!
2
Fermin
Se fuerte luís...;)
9
BRUCE
4.082 euros , mes el que falta del 2014, mes el 2015, mes el 2016..........i encara hi ha gent que el defensa. Quins co..ons !!!
11
??
Disculpeu no entenc que ha passat, al final puxava? o no ara estic perdut.
3
Antoni Rigal
Quina Cara
9
Rajou
Luis se fuerte..un abrazo
4
Joan
Quin poca-vergonya. Si et quedés una mica de dignitat, hauries de plegar ja mateix!
10
Markel
Començem a demanar els comptes d tots els regidors i els dls ciutadans d Torredembarra a veure si estan al corrent d paganent? Deu llum a una empresa? Es un problema entre ell i Endesa. Si aquesta empresa q talla la llum a ancians q després moren cremats al seu pis i comdemna a milions d persones a pasdar fred.
29
endesa
Hay que diferenciar entre deber dinero a pinchar la luz. No es lo mismo. Tirar adelante un negocio no es facil y se pueden pasar epocas dificilis, pero esto se negociar y se buscan soluciones y ya está. Otra cosa es una acto fraudulento como puede ser pinchar la luz y mas durante tanto tiempo como dicen y suponiendo que sea así, que habrá que desmostrarlo.
2
soraya
A ver si leemos bien el documento la deuda se contrae por enganche directo, lo dice bien clarito el documento aportado, algo ilícito. No se trata de una demora en el pago, abramos los ojos, lo que ha hecho este individuo esta escrito. Sino es así que pleitee y demuestre su inocencia pero mientras el mismo trato que el pedía para los otros, dimisión y fuera, que se tome tiempo para defenderse
0

envia el comentari