L'Ajuntament de Torredembarra tampoc recorrerà la sentència del retrat del Rei

El consistori torrenc ja va optar per no recòrrer la sentència de l'estelada
La foto del monarca tornarà a la seva ubicació i tamany habitual | Guillem Bargalló

L’Ajuntament de Torredembarra tampoc recorrerà la sentència del Jutjat número 2 del contenciós administratiu de Tarragona que declara nul de ple dret l’acord del Ple de l’Ajuntament de Torredembarra de 31 de juliol de 2015 pel qual la fotografia del Rei es va ubicar sobre la porta de sortida de la Sala de Plens amb una mida reduïda. Així, el consistori també acatarà la segona sentència, després d'haver acatat ja la que obligava al consistori torrenc que hisses la bandera espanyola, complint la llei, i retirés l'estelada. Des de l'Ajuntament torrenc apunten a BaixGaiàDiari.cat que, així com es va fer un acte d'hissada de la bandera espanyola sobre la catalana, com a protesta per la sentència, en aquesta ocasió, el canvi es durà a terme amb normalitat.


Aquesta segona sentència, assenyala que cal col·locar una fotografia del Rei, d’almenys 29x20 cm, en un lloc preferent de la Sala de Plens. Tot plegat després que, l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, hagi explicat que les consultes jurídiques que s’han realitzat apunten que el recurs no canviaria el resultat de la sentència. Després de les converses que s’han mantingut entre els grups i regidors i regidores que van donar suport a la moció esmentada (ERC, ABG, CUP i la regidora de Convergència), l’alcalde, amb el suport del grup municipal d’ERC, ha decidit no recórrer. 

 

Avui era el darrer dia per presentar recurs, i una vegada la sentència esdevé ferma, l’Ajuntament disposa de vint dies per donar-ne compliment.
Comentaris

envia el comentari