La CUP de Torredembarra denuncia l'acumulació de brossa al municipi

La formació de l'esquerra independentista es queixa de la «deixadesa» de l'empresa de neteja viària Nordvert i demana la municipalització del servei
Imatge de la brossa acumulada fora dels contenidors. | CUP Torredembarra

 

La CUP de Torredembarra ha denunciat aquest dissabte, 12 d'agost, a través d'un comunicat, que «els contenidors de brossa del municipi estan desbordats i que ni l'Ajuntament ni l'empresa Nordvert —encarregada d'aquest servei— no fan absolutament res per tal de minimitzar aquest problema». Segons explica la formació de l'esquerra independentista, durant la temporada estival, moment en què la població rep milers de persones d'altres punts del país i d'altres països «és un problema, i una vergonya observar com els contenidors s'envolten d'autèntiques muntanyes de brossa».


En aquest sentit, el partit polític assegura que a mitja tarda «els contenidors de les zones menys cèntriques del municipi estan absolutament plens, i això comporta que la brossa es dipositi als voltants del contenidor, provocant pudors, problemes i mala imatge pel turisme que alguns diuen defensar». És per això que, davant d'aquesta situació, la CUP demana «la municipalització d'aquests serveis essencials per la ciutadania i que l'ajuntament ha de prestar de forma obligatòria, entre altres coses perquè el discurs de 'que el privat és millor i més eficient' no té cap mena de sentit i només respon a posicions ideològiques i polítiques d'aquells que s'enriqueixen a força de privatitzar serveis rendibles», afegint que «ni de bon tros» confien ni amb l'empresa Nordvert, ni amb l'empresa FCC, ambdues investigades per possible corrupció a diferents ciutats catalanes.

 

Imatge de la brossa acumulada fora dels contenidors. | CUP Torredembarra

 

A més, la CUP exigeix que «el govern iniciï una batalla legal i jurídica per tal de rescindir els dos contractes, neteja viària i recollida de brossa, amb l'objectiu d'iniciar un procés de recuperació de la gestió dels nostres serveis, és a dir, iniciar un procés de recuperació de sobiranies, així com sancionar immediatament a l'empresa concessionària».
Comentaris
Torrenc
Y todavía dicen que lo privado es más eficiente.
1
limpieza
Independientemente de quien limpia, cuidadin con el nivel de civismo que tenemos en este pueblo.
0
Torrenc
Estos señores que hablan de suciedad en Torredembarra quiero preguntarlrs si incluyen la que ellos han dejado ya sea con carteles o con pintadas ? Me niego a pagar con mis impuestos la suciedad que a dejado en nuestras fachadas Don limpio. Las fotos solo ilustran los contenedores pero como tenemos memoria recordamos quien pudo enganchinas en las señales, enganchó cientos de carteles y pintadas pero tot arreu. Digan ahora que enguarrar de esa forma es legítimo o alguna sandez por el estilo
0
Gerard
2 meses sin pasar a limpiar ni la calle ni la zona de los contenedores. Nos comen la mierda y los olores. Pero eso si......1500€ de Ibi. ¿os llega para vuestros sueldos?..... o necesitáis más. (Diagonal Babilonia).
0

envia el comentari