Els regidors del PDeCAT d'Altafulla impedeixen que s'aprovi una moció en suport a Mas

Pere Gomés es defensa explicant que alguns punts de la sessió «ja han estat votats en altres plens»
La sessió plenaria havia estat proposada per ERC-L'EINA | Aleix Figueras

 

Ambient enrarit a Altafulla després del ple extraordinari que s'ha celebrat aquest migdia a l'Ajuntament d'Altafulla. Un ple que sol·licitava el passat 30 de desembre el grup municipal d'ERC al municipi per tal de debatre qüestions relacionades amb la biblioteca, la gestió de residus o el procés sobiranista. De fet, en referència al procés, el portaveu d'Esquerra al consistori, Jordi Molinera, denunciava aquest migdia a través de les seves xarxes socials que els dos regidors que el PDeCAT té al consistori altafullenc s'han abstingut en la votació de la moció en defensa de la presidència del Parlament de Catalunya i les institucions democràtiques del País. Així, Molinera relata que «per culpa seva no s'ha aprovat. Justament avui que a BCN han jutjat a l'exPresident Mas i companyia».


De la mateixa manera, el regidor independentista denunciava que també s'havien abstingut en una moció en suport al referèndum, fent que la moció quedés rebutjada i afegint que el PdeCAT «a Altafulla no existeixes: són un annex d'En Comú Podem». Unes paraules que han indignat el regidor i portaveu del PDeCAT al consistori, Pere Gomés. En declaracions a BaixGaiàDiari.cat Gomés ha explicat que, el ple extraordinari ha estat un instrument que ERC ha utilitzat per «fer demagògia i utilitzar de manera miserable el procés en favor seu» i que, s'haurien portat punts a la sessió que «ja han estat votats en altres plens, buscant la crispació i la divisió».

 

En aquest sentit, el del PDeCAT ha volgut afegir que, fins ara, «només han estat membres de Convergència o del PDeCAT els qui han estat jutjats i des d'ERC no ens han d'ensenyar res» i que ell ja era independentista quan el líder de l'oposició encara no havia nascut, «sóc més independentista que tots».
Comentaris
Pagafantes
Doncs per ser més independentista que tots... avui has evitat que Altafulla estigui donant suport al referèndum. Els independentistes d'Altafulla (tu ets de la Mora) volem saber perquè us heu abstingut!
1
Llautó kafkià
Ha fet mes per la independència els de ERC altafulla nascuts fa poc que tu amb tanta anys que dius. Vas correr a ocupar la cadira a cualsevol preu i en les pròximes municipals cauràs al lloc que et correspon.
0
Aviindepe
El tal Gomés, quina edat té? Per saber si la gent de la collita de 1952 podem ser independentistes o no, inclus si ho som de fa 4 dies, que pel que diu només poden ser indepes de pota negra... malament!!!!
0

envia el comentari