Els canvis al cartipàs municipal centren el ple de Torredembarra d’aquest dijous

En un intercanvi de competències, Josep Maria Guasch (ERC) comandarà l’àrea d’Hisenda, i l’alcalde, Eduard Rovira, assumirà Sostenibilitat
La sala de plens de l'Ajuntament de Torredembarra accolirà la sessió mensual | Aleix Figueras

 

Els canvis al cartipàs municipal centraran el ple ordinari d’aquest dijous a l’Ajuntament de Torredembarra. A la sessió, prevista per les sis de la tarda, es farà efectiu l’intercanvi que, tal i com va avançar BaixGaiàDiari.cat, deixa la regidoria d’Hisenda en mans del republicà Josep Maria Guasch —qui manté les àrees de Comerç, Indústria i Activitats—, i la de Sostenibilitat passa a ser competència de l’alcalde torrenc, Eduard Rovira (també d’ERC), qui també lidera Protocol, Comunicació i Personal. Fins ara, era a l’inrevés.


A més d’aquesta modificació, la sessió plenària comptarà amb una quinzena de punts, a més de les qüestions sobrevingudes i els precs i preguntes. La gestió dels serveis públics d’aigua potable i clavegueram, concedida a la mercantil Sorea, i la de neteja viària, a càrrec de l’empresa Nordvert, seran altres aspectes sobre la taula. Diverses mocions proposades pels grupa Avui Democràcia, Partit Popular, la CUP, Ciutadans, PDeCAT, Unió i el propi partit governant, ERC, completaran l’ordre del dia.

El principal partit a l’oposició, Ciutadans, ja ha advertit que algunes de les seves consideracions no arribaran en forma de moció, sinó de precs i preguntes, com és el cas de la gestió de les guinguetes de la platja de la Paella. Segons l’edil taronja, Javier Ramírez, aquest fet respon a la voluntat de garantir «la rapidesa i urgència» de les qüestions.
Comentaris

envia el comentari