Altafulla destina 4.000 euros a lluitar contra la pobresa energètica

L'Ajuntament i l'Empresa Mixta d'Aigües destinaran 4.000 euros per a les famílies en risc d'exclusió social
L'administració implementarà també un servei de telecomptadors d'aigua | delCamp.cat

 

L'Ajuntament d'Altafulla, juntament amb l'Empresa Mixta d'Aigües, combaten la pobresa energètica amb una partida econòmica destinada als més necessitats. L'administració pública afrontarà la problemàtica amb un fons de solidaritat de 4.000 euros per a les famílies en risc d'exclusió social. En els últims mesos, aquesta ajuda social s'ha aplicat a 8 famílies. 


La proposta ha estat aprovada pel Consell d'Administració de l'empresa d'aigües, de la qual el 51% de la titularitat recau en l'Ajuntament. Aquestes ajudes estaran regulades pels Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès. 

 

D'altra banda, s'ha iniciat un projecte de licitació per a incorporar telecomptadors d'aigua. Aquesta iniciativa s'iniciarà aquest mes i permetrà als usuaris conèixer el consum diari i configurar alarmes de 'sobreconsum'. El sistema incorporarà també un comptador intel·ligent que suposarà un estalvi de 30.000 metres cúbics durant el primer any. La implantació d'aquest servei es durà a terme de forma gratuïta, ja que forma part del pla de millora de l'entitat. 
Comentaris

envia el comentari