Heu d'organitzar un bateig, comunió o casament? Altafulla Mar Hotel és la millor opció

Altafulla Mar Hotel és un referent al territori per celebrar les vostres ocasions especials amb la màxima qualitat en tots els camps
Altafulla Mar Hotel és l'opció per acabar d'arrodonir el vostre dia. | Cedida

 

Si aquesta primavera o estiu teniu prevista una celebració familiar, ja sigui un casament, un bateig, una comunió o qualsevol altre tipus d'esdeveniment, necessitareu un espai on aquesta festa esdevingui immillorable i que us deixi plenament contents i amb un molt bon record d'aquest dia tan especial per a vosaltres. Aquest espai fa gairebé dos anys que ja existeix. És l'Altafulla Mar Hotel, el nou establiment hoteler de 4 estrelles ubicat a Altafulla, al cor de la Costa Daurada i en una de les zones amb el clima més suau de la costa Mediterrània.

 

Qualsevol tipus de celebració lluirà a l'entorn d'Altafulla Mar Hotel. | Cedida

 

L'Altafulla Mar està especialitzat en celebracions d'aquest tipus: des de grans enllaços matrimonials fins a petits àpats d'aniversari, comunions, batejos, aperitius, cerimònies civils o nous formats de banquets. L'hotel compta amb grans sales per a celebracions més multitudinàries, sales mitjanes, espais reservats i estances adequades per a cada tipus de celebració. Així mateix hi trobareu una elegant piscina exterior, amplis jardins, piscina infantil i espais a l'aire lliure ideals pel bon temps.

 

Pel que fa a la gastronomia, l'Altafulla Mar s'ha convertit ja en un referent al territori tant per l'alta qualitat del producte que ofereix, majoritàriament de proximitat i amb una cuidada selecció dels aliments més essencials i representatius de la dieta mediterrània, com per les propostes gastronòmiques més innovadores, cuinades amb delicadesa i dedicació i combinant la tradició amb la modernitat i la innovació. Destaca també la presentació dels plats, cuidada fins a l'últim detall i els diversos formats i propostes que hi podreu trobar. Només cal que els transmeteu la vostra idea i a l'Altafulla Mar faran el vostre somni realitat.

 

Les instal·lacions d'Altafulla Mar Hotel ofereixen tot tipus de comoditats. | Cedida

 

A la vegada, a l'Altafulla Mar compten amb una sèrie d'empreses col·laboradores habituals de l'establiment en l'àmbit dels detalls florals, complements per la celebració i fotògraf que us poden facilitar molt l'organització de l'esdeveniment i sempre amb les màximes garanties de qualitat en el producte final. No ho dubteu i demaneu informació a l'Altafulla Mar Hotel trucant al 977 651 155 o per correu electrònic a info@altafullamarhotel.com.

 

Altafulla Mar Hotel compta amb sales per a totes les ocasions. | Cedida

 

Guanyeu una nit d'hotel per a dues persones amb esmorzar inclòs

Per gentilesa de l'Altafulla Mar Hotel, sortegem una nit d'hotel per a dues persones amb esmorzars inclosos en una Habitació Superior a l'Altafulla Mar Hotel. D'aquesta manera podreu conèixer de primera mà les fantàstiques instal·lacions de l'hotel. Per participar-hi només cal que empleneu el següent formulari i que us feu seguidors de la pàgina de Facebook de l'Hotel Altafulla Mar abans del dilluns 6 de febrer a les 10:00 del matí. El guanyador se sabrà el mateix dilluns a la tarda.

 

 

SORTEIG TANCAT

 

I la persona guanyadora és:

— Judit Ferré Chillón de Tarragona

 

 

 

Enhorabona a la guanyadora! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint BaixGaiàdiari.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.
Comentaris
Maria
0

envia el comentari