Zona Fitness: la suma del suport professional i la implicació personalitzada

Zona Fitness combina una rutina professional amb el tracte personal per assolir els objectius de cada usuari
La sala de cardio del gimnàs ofereix múltiples possibilitats per a cada usuari | Cedida

 

El número tres del carrer Capella de Torredembarra amaga molt més que un gimnàs. En uns temps on l’esport, la salut i el físic no són un aspecte ni molts menys accessori, cal escollir els valors afegits i els detalls diferencials; i la clau de l’èxit no és únicament comptar amb suport professional i establir unes rutines físiques i saludables. Ja no és suficient, i cal anar més enllà. Zona Fitness combina aquesta base professional amb el tracte personalitzat a cada usuari, només amb aquesta implicació individual es poden assolir els objectius de cada persona que entra al gimnàs.

 

La gestió del temps i el ritme és una altra de les prioritats de Zona Fitness. Tant per a usuaris habituats a l’esport com per a persones que s’inicien, és fonamental mantenir el ritme i fer de cada sessió una cursa a fons. En el cas dels nouvinguts, el centre posa a la seva disposició una agenda de quinze dies de condicionament progressiu, i després aplica la rutina amb els exercicis i l’exigència que correspongui a les condicions de cadascú. L’única finalitat és la satisfacció de tots i cadascun dels usuaris i que tothom aconsegueixi el que es proposi. Millorar la condició física, prevenir o curar lesions, aprimar, tonificar, guanyar en vida saludable... tots els reptes es poden aconseguir amb aquests ingredients.

 

La varietat d'aparells a la sala de musculació és una de les grans apostes de Zona Fitness | Cedida

 

 

Aquest vincle personal és encara més present amb el suport de les noves tecnologies. Zona Fitness utilitza TraininGym, una aplicació mòbil que permet una cita inicial amb els monitors per fer una primera entrevista on marcar objectius, necessitats o preferències, que ajudaran a dissenyar una rutina personal i òptima per cadascú. Amb aquesta aplicació, els usuaris tindran a la mà el seu entrenament diari amb la representació gràfica i en vídeo de cada exercici, un suport que després s’amplia a la pròpia sala amb la guia en persona dels monitors. Quan es complementen la tecnologia i la implicació personal dels professionals, es disposa de tots els ingredients per superar qualsevol repte. I Zona Fitness és una aposta per convertir aquests objectius en realitats.

 

Sortegem un mes de gimnàs gratis i quatre sessions d'electro a Zona Fitness

Des de BaixGaiàDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'un mes de gimnàs gratis i quatre sessions d'electro, gentilesa de Zona Fitness. Per participar en aquest sorteig només cal que ompliu amb les vostres dades el formulari que trobareu més avall, teniu temps per fer-ho fins al dimecres 13 de setembre a les 12.00 hores. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari, sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

SORTEIG TANCAT

 

I la persona guanyadora és:

 

— Maria Dalmau de Torredembarra

 

  

Enhorabona a la guanyadora! En breu ens posarem en contacte per explicar-vos com heu de procedir per recollir el premi. A la resta de participants, us volem donar les gràcies per haver-hi participat i us animem a continuar participant en futurs sortejos i promocions, i per descomptat que continueu llegint BaixGaiàdiari.cat. Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte a través del correu participacio@delcamp.cat.
Comentaris

envia el comentari