Jordi Bonell, mestre de mestres de la guitarra, posarà la música a la Nit VIP d'Altafulla Mar Hotel

El Gastrobar 13/21 ja ha acollit diversos artistes d'alt nivell durant el cicle aquest estiu
El Gastrobar 13|21 d'Altafulla Mar Hotel és un referent gastronòmic. | Gerard Martí

 

Una setmana mes Altafulla Mar Hotel acull una nova edició de les Nits VIP, els concerts que es realitzen una vegada al mes a l'escenari del Gastrobar 13/21 i pel qual ja hi han passat durant els mesos d'estiu artistes reconeguts internacionalment fent gaudir els espectadors amb unes actuacions íntimes i de gran nivell. Aquest mes de setembre, concretament el divendres 1 a partir de les deu de la nit, l'escenari a la piscina acollirà el mestre de mestres de la guitarra, Jordi Bonell, acompanyat de l'habitual de les Nits VIP, Javi Martínez. Bonell ha actuat amb artistes molt reconeguts com Miguel Bosé o Serrat, entre altres. L'entrada al concert és lliure, amb consumició mínima obligatòria.

 

A banda de les Nits VIP, a Altafulla Mar Hotel podreu gaudir del Gastrobar 13/21 cada dia des de Sant Joan fins a l'11 de setembre amb música en directe, sempre seleccionant els millors artistes locals de la zona. Passareu un vespre i una nit únics amb un entorn inigualable a les instal·lacions d'Altafulla Mar, però a més us quedareu sorpresos pel Gastrobar 13/21, ja que és l'espai gastronòmic de referència a Altafulla i l'aposta més elegant dins el ventall de la restauració de l'Altafulla Mar Hotel. Atrevit, creatiu i autèntic són alguns dels adjectius que descriuen el que trobareu a la carta del Gastrobar de la mà del seu director gastronòmic, Bernat Cañellas, i el seu jove equip. La seva posta en escena està composta per plats per compartir emmarcats en la millor cuina de mercat, vins a copes de les millors DO i un servei informal però molt atent encapçalat pel responsable de sala, Jordi Jané.

 

El Gastrobar 13/21 el trobareu obert des del 8 d'abril fins al 2 de novembre tots els dies de la setmana, amb horari de les 11.00 hores del matí fins a darrera hora de la nit (la cuina està oberta fins a les 23.30 hores). Si només voleu passar-hi per fer un cafè, un vermut o unes copes, també ho podeu fer, així com anar a tastar el seu menú degustació diari, passar a fer un còctel, etc. Podeu reservar taula trucant al telèfon 977 651 155, i també podeu visitar la pàgina web d'Altafulla Mar Hotel o la seva pàgina de Facebook per a més informació. 
Comentaris

envia el comentari