L’Ajuntament de Torredembarra invertirà 300.000 euros per millorar l’enllumenat públic

Més de la meitat del pressupost es destinarà al barri dels Munts
La millora de l'enllumenat públic es va acordar al darrer ple a Torredembarra | Cedida

 

La millora de l’enllumenat públic de Torredembarra és un dels punts centrals de la darrera sessió plenària a l’Ajuntament. Tal i com es va aprovar dins el bloc del tercer paquet d’inversions anual, el consistori invertirà prop de 300.000 euros en aquesta qüestió, amb diverses intervencions previstes. Més de la meitat del pressupost, 176.000 euros, es destinaran a un nou enllumenat al barri dels Munts. La segona gran partida, de 85.000 euros, passa per adequar i millorar el sistema actual. Altres actuacions previstes són el reforç de l’enllumenat als passos de vianants del passeig Miramar o la millora en il·luminació de diversos equipaments municipals, com l’estadi municipal, i semàfors, amb la instal·lació de llums LED.

 


El regidor de Via Pública i Manteniment a Torredembarra, Vale Pino, ha avançat als micròfons de l’emissora municipal Ona La Torre que la reforma de l’enllumenat serà una tasca llarga, i que la situació actual de la xarxa no sempre s’adapta a la legislació, de manera que les actuacions de millora poden ser més complexes del previst. Pino també ha explicat que les intervencions que s’estan duent a terme actualment consisteixen a millorar el sistema de seguretat de la línia i garantir l’estabilitat dels fanals amb actuacions a les bases, malmeses per la corrosió. Segons l’edil socialista, els anteriors responsables de la regidoria van apostar per solucions temporals, i no definitives.
Comentaris
Torrenc
Pues ya podrían mejorar la iluminación del Paseo Marítimo,da pena ver un Paseo tan bonito tan poco iluminado. Nada que ver con el de Comarruga...
1
Gerard
Así se verá mejor la mrda que hay por las calles. En Babilonia más de un mes sin limpiar, hay lugares donde nos come esa m. Lástima que no pueda poner aquí las fotos. Eso sí.......Que no falten los 1500€ de IBI.
0

envia el comentari