Roda de Berà destina més de 550.000 euros a vuit projectes proposats pels ciutadans

Entre les inversions a realitzar està l'execució de la vorera per a vianants a la carretera TV-2041, i la reposició de l'arbrat de la urbanització Costa Daurada
L'Ajuntament de Roda de Berà, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

El Ple de l'Ajuntament de Roda de Berà va aprovar la tarda del dijous, 27 de juliol, destinar un total de 574.167,52 euros, que formarien part del romanent de tresoreria positiu relatiu al superàvit experimentat en l'exercici pressupostari del passat 2016, a vuit projectes diferents, tots ells proposats per diverses associacions de veïns del municipi en diverses ocasions, i ja aprovats pel govern local. La proposta de l'equip de Govern va obtenir el suport del PSC i Ciutadans, però va rebre un vot d'abstenció per part de Populars-UPR i ICV-EUiA.


En primer lloc, 91.442,80 euros del pressupost es destinaran a l'execució d'una vorera per a vianants paral·lela a la carretera TV-2041, que uneix el nucli urbà de Roda de Berà amb l'N-340, a l'alçada de la urbanització Les Torres. Amb aquest projecte es busca millorar la qualitat i la seguretat en la circulació dels vianants. A més, es destinaran un total de 165.000 euros en millores a la jardineria de la via pública a la urbanització Costa Daurada.

 

D'altra banda, també s'efectuarà una ampliació mitjançant l'asfaltat de la zona d'aparcament del carrer Sínia, així com l'asfaltat d'una parcel·la a l'avinguda de Catalunya que es destinarà al mercat d'estiu. Aquesta acció comptarà amb un pressupost de 123.667,55 euros. Amb un import de 25.994 euros, s'adequarà el camí d'accés i serveis de la urbanització Merymar. A més, es crearà una nova pista de futbol a la zona de Marisol a través de l'ampliació de l'actual amb una ajuda de 40.682 euros.


De la mateixa manera, es destinarà 48.184 euros a la millora de les instal·lacions del camp de futbol municipal, sobretot, pel que fa al vestidor i l'ampliació de la zona del bar. Per un valor de 12.011 euros, es reformarà el centre cívic La Roca Foradada, amb la demolició d'una part del balcó i l'arranjament de la façana. Finalment, la millora de la sala del Museu de la Ràdio Luis del Olmo, al soterrani de l'edifici municipal, comptarà amb un import de 67.185 euros.Comentaris
son
Us heu lluït amb el titular gràcies per contrastar un cop més la informació
0

envia el comentari