Presó provisional sense fiança per un dels detinguts en l'operació antidroga de Torredembarra

Els altres detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs | Dels divuit detinguts, només vuit van passar a disposició judicial

La batuda antidroga que els Mossos d'Esquadra van fer aquest dilluns, 12 de juny, amb l'epicentre a Torredembarra, que va deixar un total de divuit detinguts s'ha tancat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya amb una persona que ha ingressat a la presó de manera provisional i sense fiança. Aquesta era la segona part d'una altra operació antidroga que els Mossos van fer fa pocs dies al barri de Sant Salvador a Tarragona amb diversos detinguts i també sota la batuta del grup tercer de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) del Camp de Tarragona, els especialistes de la lluita contra la droga. Dels divuit detinguts només vuit han passat a disposició judicial, els altres deu van ser deixats en llibertat pels mateixos Mossos d'Esquadra. Dels vuit que sí que van ser posats davant del jutge que porta el cas, el d'Instrucció 1 de Tarragona, per un d'ells s'ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança i per un altre s'ha decretat llibertat amb obligació de comparèixer setmanalment al jutjat i la retirada del passaport per evitar que surti del territori estatal. Els altres sis han quedat en llibertat provisional amb càrrecs a l'espera de ser citats pel jutge però sense mesures cautelars personals. 

 

De l'operació que es va fer a Sant Salvador fa dues setmanes i la d'aquesta un total de quatre persones han acabat entre reixes a l'espera del judici. A tots se'ls hi imputa tràfic de drogues i tots estan considerats els caps de la banda criminal que es dedicava a la venda de droga a Tarragona. En l'operació d'aquest dilluns es van fer entrades i escorcolls en diversos pisos de Torreforta, Creixell i Torredembarra i també es va entrar en un bar del passeig marítim de Torredembarra. Les investigacions segueixen sota secret d'actuacions i ara per ara no s'ha pogut conèixer la identitat del detingut que hagut d'ingressar a la presó de Mas d'Enric.

 
Comentaris

envia el comentari