L'INS Altafulla triomfa als premis al 'mSchools Student Awards'

A més dels joves del Baix Gaià, tres altres escoles del Camp de Tarragona han estat reconegudes
L'Escola Marià Fortuny recollint el primer premi de la categoria 'Mobile History Map' | Cedida
 

El passat dissabte 10 de juny es va celebrar els mSchools Student Awards, al Palau de Congressos de Barcelona. Es tracta d'un concurs amb una entrega de premis, que reconeixen la feina feta pels alumnes i docents durant el curs escolar 2016-2017 dins el programa mSchools. La convocatòria 2017 ha inclòs tres categories de premis: l'App Education, el Mobile History Map Challenge i el Scratch Challenge, amb quatre escoles del Camp de Tarragona premiades.


Els alumnes de l'Institut Altafulla que van quedar finalistes de tres aplicacions | Cedida
 

El reconeixement dels premis està avalat per professionals de l'educació i de les tecnologies mòbils, que van avaluar els projectes basant-se amb criteris de creativitat, coherència i desenvolupament tècnic. En la categoria 'Mobile History Map' ha estat guardonada amb el primer premi, l'Escola Marià Fortuny de Reus, amb un treball sobre el Carrilet. En la categoria App Education, l'institut cambrilenc La Mar de la Frau s'ha endut el premi a la millor aplicació de la categoria, 'Empresa i serveis connectats amb l'App sMirror'. Els alumnes de l'Institut Altafulla, han guanyat el premi a la millor aplicació de la categoria d'alumnes d'ESO, 'A la inclusió, equitat i educació', amb l'aplicació Ka'ike. I per últim, els alumnes de l'Institut Roseta Mauri de Reus s'han emportat tres premis, dos en la categoria 'd'App Awards', i també han quedat en segona posició en la categoria 'El Lloc dels Fets'.

 

L'equip de l'Institut La Mar de la Frau de Cambrils que es va endur el premi a la millor aplicació de la categoria 'Empresa i serveis' | Cedida
 

 

L'acte va estar presidit per la Consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, el Consell Delegat de GSM, John Hoffman, el director del Mobile World Congress, i el responsable d' mSchools, Albert Forn. Els professors que van acompanyar als alumnes participants estan d'acord que ha estat «una experiència molt bona», ja que els alumnes han vist premiat el treball fet al llarg del curs i, a més, han pogut gaudir d'un dia ple d'emocions i aprenentatges.
Comentaris

envia el comentari