Torredembarra, seu de la penúltima prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

L’esdeveniment inclou una competició federada i una altra amateur, i tindrà lloc els dies 19 i 20 d’agost a la platja de la Paella
La platja de la Paella serà escenari d'una nova cita de l'esdeveniment patrocinat per Vichy Catalan | Cedida

 

La platja de la Paella de Torredembarra serà la seu de la penúltima prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja els propers 19 i 20 d’agost. L’esdeveniment —que rep el nom oficial de Vichy Catalan Vòlei Tour per raons de patrocini— inclou una doble competició: una per a parelles federades i una altra de caràcter amateur, per a esportistes no professionals que també hi vulguin prendre part. La fase prèvia serà de 24 parelles, de les quals a cada eliminatòria només passaran les guanyadores. El termini d'inscripció expira aquest dijous, 17 d’agost.


Les bases de la competició també es poden consultar, i la prova, abans de fer aturada a Torredembarra, ja ha passat per Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Calella, Cunit i Cambrils. La final serà el primer cap de setmana de setembre a la localitat de Castelló d’Empúries. La dotació en premis arriba als 10.000 euros al llarg del circuit, i l’organització de l’esdeveniment anirà a càrrec de la Feceració Catalana de Voleibol i de la regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra.
Comentaris

envia el comentari