L'Òxid Torredembarra guanya i surt del pou del descens

Els torrencs trencaven la seva ratxa negativa a la pista del Claret de Valls (71-78)
Els torrencs aconseguien sortir del descens a Valls | BaixGaiàDiari.cat

 

Canvi d'inèrcia per a l'Òxid Torredembarra a la Segona Catalana. Després d'encadenar diverses derrotes consecutives, l'equip torrenc aconseguia una victòria desitjada a la pista de l'A.E. Claret de Valls. De fet, ambdós equips es jugaven sortir del descens directe en aquesta jornada. Així, la tensió es notava sobre la pista amb unes primeres jugades plenes d’imprecisions. Els torrencs van trobar en el seu base Manu, la manera de trencar la defensa contraria amb deu punts, amb els que van acabar el quart amb un avantatge de sis punts (16-22). En el segon quart, els de Valls van aprofitar els canvis per agafar la iniciativa en l’atac, i van anar recuperant de mica en mica l’avantatja aconseguida pels verd-i-negres, arribant al descans amb l’electrònic ajustat (37-38).


En tornar a saltar a la pista, els torrencs Manu i Mario van empènyer l’equip, tornant a portar la iniciativa en l’atac, a l’hora que la defensa havia de treballar de valent per aturar les envestides dels del Claret, arribant a la finalització del tercer quart 55-60. A l'inici de l'últim quart, la tensió era palpable, tots dos equips volien guanyar i el joc s’interrompia constantment per les faltes personals comeses, ja que les defenses de tost dos equips treballaven sense descans. Tot i així, els del Baix Gaia van saber treure rèdit i ampliar l'avantatge, acabant el partit amb victòria per 71-78.

 

La propera jornada es jugarà el proper 18 de març a les 19.30 hores al Pavelló Municipal Sant Jordi i enfrontarà a l’Òxid Torredembarra B.C, 14è classificat amb 26 punts, contra el C.B. Prat, segon classificat amb 40 punts.
Comentaris

envia el comentari