Els torrencs Àngel Batlle i Marc Piquer buscaran el podi al Mundial de Bike Trial

La competició té lloc a Manresa entre el 14 i el 18 d’agost | Parteixen entre els favorits a les categories Elit i Benjamí, respectivament
Àngel Batlle i Marc Piquer representaran el club torrenc al Mundial de Bike Trial | Cedida

 

El Club Bike Trial Costa Daurada de Torredembarra respira optimisme a pocs dies de la celebració del Mundial en aquesta disciplina. Els torrencs Àngel Batlle i Marc Piquer parteixen entre els favorits i buscaran el podi a les categories Elit de 26 polzades i Benjamí, respectivament. La competició internacional té lloc a la localitat de Pujalt, a Manresa, entre el 14 i el 18 d’agost. Els dos saben el que és pujar al podi internacional —Batlle, de fet, va ser campió del món l’any 2010—, i estan preparats per quallar un bon paper. El pilot Elit es fixa un lloc entre els tres primers com a gran objectiu, i Piquer apunta als cinc primers llocs, si bé també compta amb moltes opcions de pujar al calaix.


A més, aquesta setmana ha posat el punt i final el Campus d’Estiu de l’entitat, que Batlle ha valorat de manera molt positiva «amb bona participació i molt bones sensacions». L’activitat ha comptat amb una vintena d’alumnes, i l’objectiu del club era apostar pel vessant més poliesportiu i combinar jocs, activitats, piscina i platja o excursions amb el protagonisme central de la bicicleta. L’activitat actual del Club Bike Trial Costa Daurada passa per un bon paper al Mundial dels dos representants torrencs, i a partir del 20 d’agost es torna a reactivar el moviment amb una masterclass de bicicleta de muntanya, una jornada de portes obertes a les instal·lacions i una trobada de les altres modalitats per donar el tret de sortida a la segona part del 2017.
Comentaris

envia el comentari