El futbolista torrenc Eliott Mounound fitxa per la Selecció Suïssa de futbol platja

El torrenc viatjava dilluns passat a Suïssa on el seleccionador va decidir confiar en ell
Mounound, a l'esquerra, viatjarà la propera setmana a Suïssa | BaixGaiàDiari.cat

 

El futbol platja torrenc continua donant alegries. Si aquesta mateixa setmana es donava a conèixer que el torrenc Llorenç Gómez fitxava pel Botafogo brasiler, aquest divendres s'ha sabut que el porter de Torredembarra, Eliott Mounound militarà a partir de la propera setmana a les files de la Selecció Suïssa de futbol platja. Tot plegat, després que el porter del combinat suís hagi patit una lesió al genoll.


Segons explica Mounound a BaixGaiàDiari.cat, després de la lesió del porter el seleccionador va començar la recerca d'un porter substitut. El de la Torre ja havia jugat a la lliga Suïssa i els jugadors ja el coneixien i van comentar-li al seleccionador, Angelo Schirinzi, les característiques i la possibilitat de fitxar-lo. D'aquesta manera, Schirinzi contactava fa uns dies a través de Facebook amb ell i el convocava per a un entrenament aquest mateix dimarts. Un entrenament que va servir perquè el seleccionador veiés que Mounound pot ser el seu porter de futur.

 

De fet, el fitxatge de Mounound té diversos punts positius per al combinat suís. I és que, el de Torredembarra va néixer a Suïssa i té passaport suís, a més, té la capacitat de jugar amb els peus, un fet que va valorar el seleccionador, ja que el porter intervé molt en joc dels suïssos.


Una cadena ràpida de fets

Després de la decisió del seleccionador suís, Eliott Mounound viatjarà la propera setmana amb el conjunt suís a Osman, als Emirats Àrabs, per tal de realitzar un 'stage' de preparació, en què s'enfrontaran amb la selecció local. Però aquesta no serà l'única preparació que durà a terme el de la Torre amb el combinat suís. I és que, Mounound explica a BaixGaiàDiari.cat que l'equip entrena tot l'any, i la projecció de cara al futur pot ser major, «és una oportunitat que calia aprofitar», sentenciava.Comentaris

envia el comentari