El CM Altafulla busca repetir títol a la Regata Desafiament de Patí de Vela

La competició té lloc a les instal·lacions del vigent campió, i fa set anys que és l’entitat altafullenca
El Patí de Vela és una modalitat molt arrelada als clubs del Baix Gaià | Cedida

 

La Regata Desafiament de Patí de Vela arriba aquest cap de setmana al Baix Gaià per posar a prova la rivalitat dels clubs marítims del territori. La competició arriba enguany a la catorzena edició, i és una de les més prestigioses de la Costa Daurada: CM Altafulla, CM Torredembarra i el Club de Vela Platja Llarga de Tarragona lluitaran per endur-se la preuada safata d’argent aquest cap de setmana del 12 i 13 d’agost.


El desafiament té un funcionament clar: dos regates al llarg del cap de setmana amb un mínim de cinc embarcacions per club. Això té lloc perquè, per fer la classificació, es comptabilitzen els registres dels cinc millors patins de cada club i se sumen els punts finals —cap la possibilitat que, si el quòrum de participants no ho permet, en lloc de cinc siguin tres embarcacions per club les que comptabilitzin—. L’amfitrió sempre és el vigent campió, i en els últims anys hi ha hagut poca varietat: Altafulla acumula set victòries consecutives i torna a partir com a favorit per retenir la safata de campió.

 

 

Les tres entitats prenen part de la prova des dels seus inicis, l’any 2004, i el balanç de les tretze primeres edicions és de nou victòries altafullenques i quatre torrenques. El lideratge a la costa del Baix Gaià torna a estar en joc en un cap de setmana d’esport i tradició a la platja d’Altafulla.
Comentaris

envia el comentari