Torredembarra es prepara per Sant Jordi

Els actes amb motiu de la Diada tindran lloc del 19 fins al 23 d'abril
La plaça Mossèn Joaquim Boronat acollirà la venda de llibres i roses | Ajuntament de Torredembarra

 

L'Ajuntament de Torredembarra ha organitzat diversos actes amb motiu de la celebració de la Diada. El programa d'activitats, que tindran lloc entre els dies 19 i 23 d'abril, arrencarà amb una sessió de titelles adreçada als més petits que es podrà veure a la Biblioteca Mestra Maria Antònia a les 17:30 hores. 


El divendres 21 es durà a terme el recital 'Arbreda de versos' també a la Biblioteca. Aquest any, a més de les poesies escrites pels infants de la localitat, també es llegiran diversos poemes d'escriptores com Cinta Mulet, Núria Freixa, Joana Raspall o Glora Fuertes. Llegiran també els pares d'alumnes i els membres de la Fundació Onada, ja que des de l'administració es vol combatre el «desencís per la lectura en l'adolescència». Al vespre, la Biblioteca acollirà l'espectacle 'Sansa diu i canta Maria Aurèlia Camany', una iniciativa artística de temàtica literària.

 

El dia de Sant Jordi, a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, tindrà lloc la venda de llibres i roses a les paradetes d'entitats, escriptors locales i comerços de la localitat des de les deu del matí fins les vuit del vespre.

 

 

 

 

 
Comentaris

envia el comentari