El novè cicle de concerts Roca Foradada de Torredembarra continua amb les actuacions

Seran un total de sis actuacions, distribuïdes entre els mesos de juliol i agost en diverses localitzacions de Torredembarra
Els concerts de la Roca Foradada són un dels grans atractius de Torredembarra | Anna F.

 

 

El cicle de concerts de la Roca Foradada de Torredembarra continua endavant després d'haver celebrat les primeres actuacions. El programa per aquest 2017 comptava amb un total de sis actuacions, distribuïdes entre els mesos de juliol i agost en diverses localitzacions del municipi.


L'objectiu enguany era que el festival s'obrís al públic municipal, motiu pel qual s'han establert preus populars de 5 euros per actuació, a excepció d’una gratuïta, i unes localitzacions ben triades. El gran atractiu del cicle seran la diversitat d'estils i la deslocalització de les actuacion», amb concerts al nucli de Clarà, Baix a Mar serà el memorial de la nova cançó i les propostes al Port de Torredembarra passaran per la música amplificada i les havaneres. L'horari de totes les actuacions és a dos quarts d'onze de la nit.

 

Pujaran als escenaris torrencs el grup de jazz Susana Sheiman Sextet, el 13 de juliol, el concert d’havaneres a càrrec de Port Bo, el dia 21, l’actuació de nou folk de Formiga and Cigale, el 12 d'agost a la plaça de l'Església de Clarà, i l’homenatge a la nova cançó de Joan Reig i la banda Refugi, el 18 d'agost a la plaça d'Antoni Roig. La resta d'actuacions tindran lloc a l'escenari especial del Roquer. L'actuació de Joan Reig i Refugi és gratuïta, i tots els altres concerts tenen un preu de 5 euros. Les entrades ja estan a la venda, i es poden adquirir a taquilla una hora abans de cada audició, o de manera presencial a través de dues vies: la regidoria de Cultura (carrer Capella, 6.), de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia o mitjançant el telèfon 977 643 888; i la regidoria de Turisme (passeig Rafael Campalans, 10.), de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia i de sis de la tarda a nou de la nit, o mitjançant el telèfon 977 644 580.


Sortegem entrades pels concerts de la Roca Foradada

Des de BaixGaiàDiari.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'entrades dels concerts que són de pagament. El premi és una entrada doble per a cada concert, i el termini per participar al sorteig finalitza el dia laborable anterior al dia del concert. Per participar al sorteig només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades i seleccionar a quin concert voleu assistir. Recordeu que només us hi podeu inscriure una vegada, en cas contrari sereu eliminats de la llista de participants. Molta sort!

 

SORTEIG TANCATComentaris

envia el comentari