Artistes nacionals i internacionals passaran pel primer Festival de Màgia de Torredembarra

El certamen es celebrarà entre el 28 i el 30 d'abril

 

La màgia envairà els carrers de Torredembarra durant tres dies a finals del mes d'abril a Torredembarra. Tot plegat, gràcies a una nova iniciativa que el consistori ha volgut potenciar, després d'una proposta rebuda per part d'un col·lectiu d'amants d'aquesta art. Així, el municipi celebrarà entre el 28 i el 30 d'abril la primera edició del Festival de Màgia de Torredembarra, un certamen que neix amb diferents objectius: continuar any rere any, oferir una nova proposta als vilatans de Torredembarra i atreure visitants en èpoques en què l'afluència de públic al municipi és més baixa que en altres.


De fet es tracta d'una proposta que ja es duu a terme en altres municipis de la demarcació i que, segons comentava l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, aquest és un dels motius pels quals s'ha apostat per tirar-ho endavant, «és un tipus de festival que obté bons resultats, és eficient i, a més, tenim professionals a la Torre que cal potenciar. D'altra banda, això ens permet variar el que oferim durant tot l’any». Un fet que també ha destacat el regidor de Turisme, Jordi Solé, que ha destacat a més, l'aposta per apropar al públic professionals de la màgia de prestigi, tant d'àmbit nacional com internacional.

 

Pel que fa als espectacles, aquesta primera edició apostarà per la màgia, els malabars i altres arts afins a la màgia, tal com ha comentat un dels seus organitzadors, el Màgic Jordi. Cal afegir que per a les dues gales de màgia que es viuran al Casal Municipal, caldrà adquirir la corresponent entrada a taquilla o ve prèviament a la Regidoria de Turisme o als restaurants Pícnic Port Torredembarra i Trencadissa. Quant als preus, els nens de 0 a 3 anys no pagaran entrada, els menors de 12 anys pagaran 4 euros i els adults pagaran 7 euros per a la gala internacional i 5 euros per a la gala familiar.

 

El festival se celebrarà del 28 al 30 d'abril a la Torre | Aleix Figueras

Divendres 28 d'abril

De 18.00 a 19.30 hores Màgia itinerant de la plaça de la Font a la plaça Mossèn Joaquim Boronat

 

Dissabte 29 d'abril

De 19.30 a 21.30 hores Gala Internacional de màgioa amb Sébastien Dethise, Jammes Garibo, Mag G. Alexander i Mag Fèlix al Casal Municipal (Entrades de 0 a 7 euros)

 

Diumenge 30 d'abril

De 18.00 a 19.30 hores Gala Familiar de màgia amb Màgic Jordi, Alexis Pardo i Màgic Titu al Casal Municipal (Entrades de 0 a 5 euros)

 Comentaris

envia el comentari