Altafulla es prepara per celebrar la vintena Fira d'Artesans

L'edició d'enguany se celebrarà els pròxims 17, 18, 19 i 20 d'agost a la zona de les Eres
Imatge d'arxiu de la Fira d'Artesans d'Altafulla. | Laia Solanellas

 

La zona de les Eres, darrere del castell d'Altafulla, es prepara per acollir la vintena edició de la Fira d'Artesans del municipi, que enguany se celebrarà els dies 17, 18, 19 i 20 d'agost. Aquesta fira, compromesa amb l'artesania tradicional i contemporània, comptarà amb demostracions d'oficis com el de picapedrer, fuster, ferrer, ceramista o sarroner. A més també comptarà amb visites guiades al Museu Etnogràfic de la vila rural i diversos oficis durant els dies de la fira, entre les 19.00 i les 22.00 hores.


A banda de les demostracions, el Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla ha preparat diverses activitats durant els dies de celebració de la fira. Així doncs, el dijous 17 d'agost l'activitat començarà a les 18.00 hores amb un contacontes a càrrec de Joana Badia. A les 20.00 hores hi haurà una actuació musical sorpresa que donarà pas, al voltant de les 22.00 hores, a l'actuació del Cèltic Quartet a la gespa del Castell. L'endemà, 18 d'agost, La Xarxa emetrà en directe el seu programa 'Km0' a partir de les 18.00 hores. A les 20.00 hores està previst un espectacle infantil a càrrec de Comunidó i a la nit, per tancar la jornada, la gespa del Castell acollirà el concert del grup Sardina's Golden Rule.

 

La jornada de dissabte començarà amb el mateix espectacle infantil del dia anterior, a les 18.00 hores. Al voltant de les 20.00 hores, el grup Gaià Gospel oferirà un concert sota els pins de la zona de les Eres. La nit de dissabte acabarà amb el concert de Caleidoscope a la gespa del Castell, amb rom cremat gratuït per tots els assistents. La darrera jornada comptarà, a partir de les 18.00 hores, amb els Gegants i Grallers d'Altafulla. Més tard, Pepi Miró serà l'encarregada d'explicar el conte «El Pepitu viu la Fira» als més petits. A la zona de la gespa del Castells s'hi ballaran sardanes. El concert de Jay Lem'on i Maria Vidal i l'encesa dels Diables d'Altafulla serviran per tancar una nova edició de la fira.
Comentaris

envia el comentari