Altafulla aposta pel festival Jazzfest amb dues nits de música en directe

Diversos artistes de primer nivell internacional tocaran els dies 8 i 9 d’agost a la pallissa de l’Era del Senyor
El cicle Altafujazz és una de les apostes més consolidades de la música del Baix Gaià | Altafulla BLOC

 

Apostar per la cultura i la riquesa musical és un dels grans objectius de l’estiu a Altafulla, i aquesta setmana ho torna a recordar a ritme de jazz. Les nits d’aquest dimarts i dimecres, 8 i 9 d’agost, té lloc la primera edició del festival Jazzfest, una ampliació del cicle habitual AltafuJazz a càrrec del col·lectiu altafullenc OilJazz. L’escenari escollit és la pallissa de l’Era del Senyor, i hi actuaran diversos artistes internacionals de primer nivell que es troben de gira actualment per Catalunya i també faran aturada al Baix Gaià. «Hem aconseguit un petit festival de gran categoria amb set figures del món del jazz que representen l’excel·lència», ha assenyalat a BaixGaiàDiari.cat el director artístic de la mostra, Toni Pla.


«La música és un art internacional, i Altafulla és ja una parada obligatòria per aquesta maduresa musical», ha afegit. Dimarts, a les nou de la nit, el bateria català Xavi Reija obrirà el teló amb ‘Reflections’, un total d’onze peces per presentar el seu nou treball amb varietat de registres més enllà del seu instrument principal. En el cas de dimecres, a la mateixa hora, la música anirà a càrrec del saxofonista Chris Cheek, el contrabaixista Putter Smith i el també baterista Guillem Arnedo, qui tornen a Altafulla després de l’èxit aconseguit l’estiu passat, quan es van estrenar en aquesta localització.

 

L’organització del Jazzfest fa una previsió de públic molt optimista, i calcula que les dues actuacions apropin uns 300 espectadors a la Vila Closa. El preu per l’entrada a cada concert és de 15 euros, i també inclou un maridatge de vins del Priorat i un petit sopar de pizza per gaudir d’una doble vetllada on l’ingredient principal se serveix a ritme de jazz.

 

 
Comentaris

envia el comentari