La fibra òptica ja és una realitat al centre de Torredembarra amb Yoigo

Els carrers d’Antoni Roig, Pere Badia, avinguda de Catalunya o Sant Jordi, entre d'altres ja disposen de connexió a màxima velocitat
Imatge de la botiga de Yoigo a Torredembarra. | Cedida

 

Tenia raó qui exposés per primera vegada la cita cèlebre ‘Renovar-se o morir’. Reinventar-se al ritme del progrés i seguir el ritme a les necessitats és una obligació per no perdre el fil i quedar caducat. És la tecnologia qui presenta, especialment, un ritme d’avenços més vertiginós en els darrers anys; i això comporta un grau d’exigència i de renovació superior per no allunyar-se dels desitjos cada vegada més ambiciosos dels usuaris. El Baix Gaià —i en concret Torredembarra— no és aliè a aquestes noves regles del joc, i compta amb un ambaixador més que preparat: Yoigo Torredembarra.


Caixa de connexió fibra de Yoigo en un carrer de Torredembarra. | Cedida

 

El servei de Yoigo és més que complert. A més de destacar en els camps de la telefonia mòbil i fixa i els serveis d’Internet, torna a apostar per anar més enllà. De la mà de l’empresa, la fibra òptica ja és una realitat al centre de Torredembarra: ja es pot gaudir de molta més velocitat de navegació a una preus molt competitius. El cor del municipi batega més ràpid que mai, i aquesta tecnologia ja és palpable en els nostres carrers principals i cada dia a mes indrets del territori per la continua expansió de Yoigo. Consulta a la teva botiga de Yoigo Torredembarra si ja tens disponible la fibra a casa.

I recordeu que amb motiu de l'arribada de la fibra a Torredembarra disposeu d'una promoció amb les tarifes més competitives i amb terminals estrella com l'últim SAMSUNG S8 per nomes 10 euros al mes, contractant la fibra i el mòbil amb Yoigo.


No deixeu escapar l'oportunitat de navegar a màxima velocitat amb un mòbil d'última generació. Passeu avui mateix per assessorar-vos a la botiga Yoigo de Torredembarra, al carrer Ferran de Querol 1, o trucant al 877 015 400.


Tarifes disponibles a Torredembarra. | Cedida

 

Tarifes disponibles a Torredembarra. | Cedida

 

 Comentaris

envia el comentari