Fincas Premium, el millor aliat per trobar o vendre casa

El procés de compra o venda d'una casa pot ser molt costós i agobiant si s'afronta sol, i amb Fincas Premium (abans Finques Torredembarra) hi trobareu totes les facilitats i tracte professional
Imatge de l'establiment de Fincas Premium. | Cedida

 

En un moment o en un altre de les nostres vides tots hem volgut llogar, comprar o vendre un habitatge. Sovint, ens proposem fer-ho nosaltres mateixos i ens n'adonem de les complicacions que això pot arribar a comportar: manca de temps per poder atendre les visites, dificultat d'entesa entre les dues parts, falta d'estratègia quant a màrqueting per tal d'atreure els compradors o llogaters, entre altres. Un fet que pot facilitar-nos aquesta situació és posar el nostre habitatge en mans d'una agència immobiliària homologada com és Fincas Premium (abans coneguda com Finques Torredembarra).


Fincas Premium és una empresa de llarga trajectòria com a empresa promotora i immobiliària que assumeix que les empreses gestores de finques van crear-se mala fama en el passat. Per aquest motiu, destaquen que en la seva manera de fer sempre tenen present els seus valors empresarials com són la transparència i l'honestedat, per tal que els clients tinguin la tranquil·litat de ser atesos per un professional de confiança.   

 

Amb Fincas Premium trobareu un tracte professional. | Cedida

 

A més, els seus propietaris aposten per una manera de fer que ajudi tant al comprador com al venedor, tractant l'habitatge com si fos seu. Així, quant el propietari vol comercialitzar un immoble, Fincas Premium visita l'immoble, realitza un pla de màrqueting immobiliari efectuant prèviament una valoració actualitzada del mercat i un reportatge fotogràfic professional, així com s'estudien tots els pros i contres de l'habitatge i que, aquests últims, fins i tot, s'estudia com poder resoldre'l per tal que el possible comprador trobi l'immoble en el format més acollidor possible, ja que no hem d'oblidar que els que visiten l'immoble ho fan amb la il·lusió que aquesta es pugui convertir en la seva nova casa.


Si esteu pensant en canviar de casa no ho dubteu i truqueu a Fincas Premium (abans Finques Torredemabarra) al 685 851 020 o per correu electrònic a info@fincaspremium.com, o visiteu el seu web, així com la seva pàgina de Facebook.

 Comentaris

envia el comentari